Pagina's

25 mei 2011

Operatie update


De mensen die mij volgen op twitter weten het waarschijnlijk al wel, maar afgelopen maandag ben ik geopereerd aan m'n elleboog. Na het ongeluk zijn daat twee pennetjes en een draadje ingebracht en die konden er nu weer uit. 
De operatie is prima gegaan. Ik heb en zenuwblokkade in m'n schouder gekregen zodat alleen m'n arm verdoofd was en ik zelf niet onder narcose hoefde.


Na de operatie kreeg ik een drukverband om m'n elleboog en deze moest twee dagen blijven zitten. Op de foto kan je het niet echt goed zien maar m'n arm is echt super opgezet. M'n hand links is wel twee keer zo dik als m'n hand rechts :-)


Hier kan je zien dat je een snee gemaakt hebben op het oude litteken, dus ik krijg er geen extra litteken bij, maar het oude litteken wordt wel lelijker en breder... Beetje jammer, maar niks aan te doen.


En dit is wat uit m'n elleboog gehaald is. Twee pennetjes en een draadje. De pennetjes zijn zo'n 7cm lang en de artsen hadden er erg veel moeite mee om ze uit m'n arm te krijgen. Ik werd serieus bijna van de operatietafel getrokken :-)

Tot nu toe is de pijn goed te doen. Ik moet nog een heel aantal dagen heel rustig aan doen met m'n elleboog omdat de wond eerst moet genezen, maar dat spreekt voor zich. 

Ik hoop dat ik door deze operatie af ben van de pijn in m'n elleboog die ik had, maar dat zullen we de komende moeten gaan ontdekken!

7 opmerkingen:

 1. Ocharm... Herstel goed! xx

  Ps. Mss ook vermelden dat mensen met een zwak voor lichamelijke letsels beter niet op 'meer lezen' zouden drukken. :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je er snel vanaf bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap! Ik heb die pinnetjes ook nog thuis haha bij mij is het litteken best mooi geworden, Komt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beterschap hoor! Hoop dat je pijn idd mindert nu.

  BeantwoordenVerwijderen