Pagina's

29 dec 2010

Kattenstreken!


Zoals jullie allemaal waarschijnlijk allang weten hebben wij thuis twee katten; Mika en sora
Hier wil ik jullie een paar leuke foto's laten zien met hun kattenstreken!


De sprinkhaan was ongeveer 7cm groot en één van de katten vond het nodig om die mee naar binnen te nemen. Ze gaan er dan mee spelen totdat het arme beest bijna niet meer kan bewegen... Uiteindelijk was ie suf genoeg om 'em te pakken te krijgen en weer buiten te zetten.


Dit is Sora, ze vindt het af en toe nodig om in de wasmachine te gaan zitten.

Ook Sora, ze kauwt altijd eerst de helft van de kartonnedoos weg en gaat er daarna opgevouwen in slapen.

Mika is een witte kat, maar dat snapt hij zelf helaas niet altijd. Als hij weer eens in de tuinkachel heeft gezeten zit hij onder de zwarte vlekken van het roet...

Dit is Mika tijdens zijn eerste sneeuwervaring. Hij vond het zo leuk om achter de sneeuw aan te gaan, heel schattig gezicht was dit :-)

Samen hadden de katten bedacht dat je ook een spreeuw kon vangen en die dan aan je baasjes gaan laten zien die binnen zitten. Dus kat kwam met vogels en al in zijn bek naar boven lopen en juist bovenaan te trap wist de vogel te ontsnappen, met als gevolg, de hele trap en bovenverdieping vol met veertjes. De vogel hebben we uiteindelijk te pakken gekregen, maar hij heeft het helaas niet overleeft...

Voor wie zelf katten heeft, hebben jullie katten ook wel eens van zulke streken?


6 opmerkingen:

 1. Wel eens?
  Ik geloof dat het leven van mijn kat alleen maar uit streken bestaat. Eten jatten, pennen verstoppen, via een kleed deuren openbreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. katten zijn cute maar soms echt donderstenen XD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha wat een geweldige foto's! Vooral die met die sneeuw en de laatste op de trap, haha! En ja, ook onze 3 katten halen veel streken uit. :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ons hele huis ligt vol dozen die van de katten zijn. liefst veel te klein, zodat ze zich erin kunnen proppen tot ze uit elkaar vallen.

  onze katten komen niet buiten, scheelt een hoop beesten in huis. maar hier slepen ze met speeltjes, wattenstaafjes en rietjes. EN die worden ook geapporteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha wat een draakies zeg zo aan die foto's te zien! :D wel erg leuk hoor die streken..

  BeantwoordenVerwijderen